Ce este Social Smarts?

Social Smarts este o companie specializată în organizarea de training-uri și cursuri intensive pentru dobândirea și îmbunătățirea abilitătilor sociale.

În urma experienței de peste 3 ani cu organizarea celui mai important training de marketing în social media din România, ne-am dat seama că, pe lângă părțile tehnice ale rețelelor de socializare și pe lângă studiile de caz și experimentele atât de necesare, există o nevoie mult mai profundă care influențează major nivelul de profesionalism pe care oamenii îl pot livra, aproape indiferent de industria în care activează. E vorba despre un set de skill-uri sociale complementare, o formă de street smarts perfect adaptată erei sociale în care cu toții trăim deja.

Prin Social Smarts ne propunem să acoperim această nevoie, dezvoltând, împreună cu partenerii noștri, toți foarte buni profesioniști în zonele în care activează, programe de training si cursuri online practice, intensive, în urma cărora participanții să plece cu know-how aplicabil imediat în viața lor personală și profesională


Contactează-ne

Pentru orice fel de întrebări nu ezitați să ne contactați:

hello@socialsmarts.ro
0724 753 066